dijous, 11 de juny del 2009

Cal seguir esperant

Malauradament, si no hi ha sorpresa, el Consorci no es pronunciarà oficialment fins passats 10-15 dies del procès de matriculació. Ningú enten per què ens han de fer patir tant i tant de temps.
Molts pares de la concertada estan sent ferms en la seva determinació de l'augment de rati (al qual es va comprometre el Consorci abans de fer marxa enrera) fent noves instàncies i dient que es matriculen a l'escola assignada d'ofici en espera d'una ressolució favorable per al seu cas.
Respecte dels que estem fora del barri no hem tret més que estudien el nostre cas amb molta atenció.

21 comentaris:

  1. encara heu d'esperar mes? Seguiu sense solució?
    conteu amb nosaltres per tot el que faci falta, desde casa nostra no pasa un dia que no ens preguntem quina deu esser la vostra situació i que podem fer per per ajudar-vos. Si podem fer res nomes cal que ens ho feu saber

    ResponElimina
  2. Avui últim dia de matriculació i nosaltres encara no ho hem fet i dubtem si fer-ho o no.
    Tenim por a que després no hi hagi cap solució i ens quedem sense cap escola.
    Tot això està resultant molt dur...

    ResponElimina
  3. Davant el dubte matriculeu i feu instancia a l'Ajuntament conforme us heu matriculat a l'escola assignada sense estar d'acord i que espereu la ressolució del consorci per canviar despres d'escola.

    ResponElimina
  4. Hola,
    Acabo de parlar amb l´escola JMJ, finalment cap baixa tohom s´ha matriculat, entenc que el Consorci esperava que algu no es matricules i deixes plaçes lliures. Espero que no ens fagin patir massa, ja ni ha prou!
    Nosaltres no la hem matriculat!

    ResponElimina
  5. Hola, Albert, lo de la instancia, vols dir a la Plaça Orfila?, no te res a veure amb lo de la reclamació que es va fer al Consorci? Gràcies.

    ResponElimina
  6. Hola,
    A l'anònim anterior:
    Aquesta instancia és de reforç a la principal, que és la de la Farinera. Com per dir que no s'està content amb la matrícula feta i que es contínua atent fins a la ressolució.

    NOTA: Us animaria, com molts fan, a donar el vostre nom en els comentaris. Així és més fàcil conversar

    ResponElimina
  7. LA instància és pot fer el dilluns. Nosaltres l' hem matriculat a Sant Marc de SDarrià però esperem poder entrar en algun del barri.
    Que podem fer???? L' espera és molt llarga, més de 1 semana és massa per mi.
    Marta

    ResponElimina
  8. Si Marta, quan abans millor perque arribi al Consorci abans de la resolució final. Esperem que sigui quan abans millor.

    ResponElimina
  9. Bona nit a tothom,
    Si la cosa s'enderrereig molt, sabeu que tenim una altre via de denuncia?
    Si pasen tres mesos que es el periode que tenen per respondre, podem aplicar el silenci administratiu i podem anar al Sindic de Greuges de Catalunya a denunciar-ho.
    Susanna

    ResponElimina
  10. Podem manifestarnos en la porta del Consorci i trucar als mitjans de comunicació! Molta gent de Sant Andreu esta amb nosaltres!

    ResponElimina
  11. En aquests tres mesos hi ha el mes d'agost que no es compte, si no responen es silenci administratiu negatiu i per tant s'hauria de fer la queixa a l'organisme superior. Entenc que al Síndic s'hauria de presentar la queixa si cap dels organisme respon.

    ResponElimina
  12. Hola,
    Ahir vaig trucar al Sindic i el que em van dir es:
    - Si a primers com a molt tard a mitjans d'Agost no tenim noticies, podem empendre el recurs pel sienci administratiu via Sindic. (Més rapid que per via juridica)

    - Si abans dels tres mesos, tenim resposta negativa, també podem adreçar-nos a fer la pertinet denuncia.

    - Si es fa en grup,la persona que s'encarregui de fer l'entrada de la denuncia, ha de portar l'autorització e totes les families afectades i que en aquest cas, hi vulguin participar de la reclació conjunta.

    Si voleu, podeu trucar, les persones que atenen son més humanes que les el consorci, si més no, t'escolten amb molta atenció i no set treuen d'asobre amb escuses.

    Susanna

    ResponElimina
  13. Bona nit a tothom,
    a dia d'avui seguim esperant que des del Consorci es doni una solució al nostre problema.
    Jo, com a mare afectada, només vull dir-vos que no ens de desanimar i em de continuar demanant alló que ens pertany.
    Ànims i força!!!

    ResponElimina
  14. Hola a tots!
    Estic d´acord amb tu Vanessa, però a que esperen? Ens van dir que aquesta setmana hi haurien respostes però avui ja es dijous, no s´estan posant a la nostre pell, no hi ha dret!No contesten als mails i no donen la cara.
    Que més podem fer?
    Elena

    ResponElimina
  15. Bon dia a tots,
    fa més de mitja hora que estic al teléfon per aconsguir linea amb el consorci. He acabant trucant al telefon per els centres i profesionals i aquest si que me l'han agafat. Des de aquest departament no em poden informar de com esta el tema. L'unic que m'ha dit la noia es que estan començan a donar resposta a totes les instàncies i al.lagacions que es faren fer en el periode dels tres dies de subcomisions. Mireu que en són de trapassers, ja no saven com fer-nos callar i que no els molestem tant. Algú a rebut resposta de les seves al.legacons???????? Em sembla que les envien per correu ordinari, el que vol dir que encara passaran més dies fins que no sapiguem res. ggggggrrrrrrrr
    Susanna

    ResponElimina
  16. Hola a tothom,
    Acabo de parlar amb el Consorci, m´han dit que ahir van sortir les cartes per respondre totes les reclamacions, potser que molts tinguem resposta demà.
    Quins nervis!
    Elena

    ResponElimina
  17. no en sabeu res encara!!!!

    si us movilitzeu conteu amb nosaltres, ja us vem dir desde elprincipi que no us abandonariem

    ResponElimina
  18. Hoy he tenido ido al Consorci para hablar sobre mi caso en partícular de traslado de centro y me ha comentado que ya han enviado las cartas respondiendo a las reclamaciones efectuadas.
    Mucha suerte a todos/as
    Carmen

    ResponElimina
  19. Consorci ja ens ha enviat la carta.
    Ho senten molt, però no poden atendre la nostra demanda i ens diuen que esperem a les pròximes setmanes que hi pot haver vacants o baixes a les escoles.

    ResponElimina
  20. Jo també he rebut la carta.
    Sense comentaris!
    En algun moment passaran dels tràmits i ens donaran bones noticies?
    No hi ha dret!
    Elena

    ResponElimina
  21. Bona nit,
    nosaltres també hem rebut la "cateta" i es estandar, només canvien l nom del nen/a, el nom del cole i l seu codi. Com bé dius Elena, sense comentaris. Quina vergonya. Hem de continuar esperançats amb la ajuda que ens donen des de la plataforma. Jo crec que ells ho acanseguiran. Tinguem fe.
    Susanna

    ResponElimina