dimarts, 30 de juny del 2009

Encara queden 4 casos per resoldre

Inexplicablement a aquestes alçades encara queden 4 casos per resoldre!!!!

Si s'haguessin fet les coses com s'havien anunciat, a 25 de maig tot hagués quedat solucionat. Ara paguem la doble ineficàcia del Consorci, la mala planificació inicial en l'oferta de places i ara la dificultat de resoldre els casos pendents passat el període de matriculació.

L'Associació de Veïns de Sant Andreu Sud està treballant de valent per a que el Consorci doni una resposta oficial sobre aquests casos abans de vacances. S'ha d'evitar que les persones afectades estiguin fins a setembre amb la incertesa sobre el seu cas. Aquest malson es té que acabar ja!!!!

Us tindrem puntualment informats si hi han novetats. El nostre compromís és el de lluitar per resoldre tots els casos. Si això no es compleix evidentment que haurem de donar algun tipus de resposta en solidaritat amb les persones afectades.

12 comentaris:

  1. Al final com ha quedat el tema? Quina ha estat la sol.lució?

    Gràcies

    ResponElimina
  2. Doncs si... ara es el moment de la solidaritat!! s'acosten les vacances i maleuradament tal i com ens informa el nostre amic Albert per 4 families andreuenques segueix el patiment de no saber a quina escola anirà el seu fill el proper curs.
    Desde aqui vull fer una crida i recolzar a aquestes 4 families amb lo que calgui, si hem de lluitar lluitarem fins al final fins que cap familia quedi sense plaça escolar al barri, si ens hem de manifestar i cridar ho farem... demano solidaritat de totes les families i que mantinguem la unió fins que aquest mal son acabi per tothom.

    ResponElimina
  3. Al final de unes 600 solicituts al barri només ens hem quedat fora 4, que ja es el 1% aproximadament del que parlava la Regidora ... i jo que pensava que aquest polítics no sabien matemátiques perque els 60 inicials feien el 10% ... el que jo no sabia es de futurología...

    Finalment nosaltres estem cansats de perdre el temps i de que ens prenguin el pél i pensem que no hi cap intenció de solucionar res, perque oportunitats han tingut.

    Així que resumint passem a ser un problema menys pel consorci, si es que ho hem sigut en algún moment. Farem l'esforç económic de portar la Núria fora del barri i esperem que no falti la feina.

    Marta i Dani

    ResponElimina
  4. Marta i Dani, la resta de sol.licituts, com s'han sol.lucionat? Pq sembla que hi ha molta gent que te el problema resolt tot ino tenir plaça inicialment.

    ResponElimina
  5. Nosaltres també som una de les 4 families afectades. No tenen la minima idea del patiment que suposa per tota la familia tota aquesta historia i la pregunta: ¿ es solucionaren aquests 4 casos finalment? Felicitats a tots els casos resolts i confio en que es solucionin els 4 restants.
    Claudia

    ResponElimina
  6. Bon dia,
    No tenen ni la més mínima intenció de solucionar aquest problema si és que per ells és un problema. Es més, per el Consorci totes les escoles són aptes perque el nen/a faci l' escolaritat, per tant no entenen les queixes de les famílies.
    Ànims per els que seguiu lluitant, però nosaltres ens trobem cansants, indignats i sols.
    Marta

    ResponElimina
  7. Com fas per acontentar 60 persones que van quedar fora amb el mínim esforç?

    Col·loques la gran part on et va bé, a escoles que en principi no les volien i deixes 4 en una situació pitjor. Aquesta gran majoria per comparació entendrà que la seva situació no es dolenta del tot i podria ser pitjor i fins i tot estaran contents.

    Es com funcionen moltes empreses, amb números i estadístiques i la cultura de la por, no amb persones.

    Clàudia, intenta contactar directament amb alguns responsables del consorci, per saber de primera mà les coses com son i treus les teves conclusions.

    ResponElimina
  8. Estic d'acord amb tu, Dani.
    El millor és anar directament tu i veure realment que és el que s'està gestionant i com.
    Això no vol dir que el que s'ha fet fins ara no hagi servit per res, però segurament la gran majoria de les persones que estàvem implicades en aquest tema tot i se'ns ha doant una solució,ens conformem però no estem contents.
    El tema s'hauria d'haver solventat des d'un inici i no arribar a aquestes situacions, sobretot quan el Consorci tenia la manera de fer-ho si s'hagués dut a terme la proposta inicial.

    Les 4 famílies que encara estu pendents de resposta heu de saber que teniu el recolzament de tothom i que us ajudarem en el que calgui.

    ResponElimina
  9. Encara no entenc com funciona tot aquest procés... Pel que vaig sentir, sembla que aquest divendres hi haurà notícies.
    Una abraçada a tots. Sabeu que teniu el nostre suport.
    (Paqui i Bernat, sé que esteu passant molts nervis, però ja veureu com tot s'arreglarà. Una abraçada ).

    Agustí.

    ResponElimina
  10. Sembla que el Consorci col.locara aquestes 4 places dins del barri ... pero ja veurem de quina manera i en quin plaç i sobre tot ja veurem si respecten les preferencies i l'ordre d'admisions.

    ResponElimina
  11. A nosaltres ens van trucar el dijous passat de les Dominiques (que era la primera opció) dient que els hi havien ampliat el rati i que si volíem teníem opció de fer el canvi, cosa que em fet. Suposo que si han fet això amb Dominiques també ho han fet en algun altre col•legi. Amb aquest canvi nosaltres deixem la plaça que teníem a Fabra i Coats per tant un altre nen que es quedarà dintre del barri.

    ResponElimina