dissabte, 19 de setembre del 2009

Ho hem aconseguit

Benvolguts seguidors del blog!!!!!
Ho hem aconseguit, els dos darrers nens que desitjaven una escola pública en la seva àrea de proximitat han estat finalment matriculats en una escola del barri. Això si, el darrer a 17 de setembre, un cop començat el curs.

En nom de la Comissió d'Educació de l'Associació de Veïns de Sant Andreu Sud vull donar les gràcies a:
-Tots els seguidors d'aquest blog, que amb els seus comentaris han estat un suport molt important per tots els pares que han patit de valent.
-Tots els pares afectats, i sobretot, a aquests que heu estat fins el final.
-Tots els directors i directores de les escoles públiques i concertades del barri pel seu suport i solidaritat amb els pares afectats.
-Al Districte de Sant Andreu per la seva implicació en la solució dels casos (tot i que recordem que el Consorci d'Educació de Barcelona no depèn només del Departament d'Educació de la Generalitat, i per tant l'Ajuntament de Barcelona també es corresponsable d'aquesta situació).

Però sobretot, no vull acomiadar aquest blog sense donar les merescudes gràcies al Consorci d'Educació de Barcelona:
-Per haver planificat, per 4rt any consecutiu, la oferta de places escolars al barri de Sant Andreu d'una manera totalment deficient.
-Per haver tractar a les famílies com objectes o coses sense ànima ni sentiments.
-Per amagar el cap sota l'ala i mirar que les famílies es busquin la vida per la seva banda en escoles privades de fora del barri.
-Per no agafar mai el telèfon cada cop que una família trucava.
-Per marxar tranquil·lament de vacances sense haver acabat la vostre feina.
-Per tot aquest patiment i angoixa que han sofert les famílies i que ha durat més de 5 mesos.

Aquest blog acabava aquí la seva feina d'aquest any, però restarà sempre aquí com a recordatori de tot el que hem viscut aquests darrers mesos de 2009.

Però la feina continua, i ja neix un nou blog:

http://escolaxtots2010.blogspot.com

Crec que per evitar que aquesta situació es repeteixi l'any vinent, i que nous pares es vegin en la situació que nosaltres desgraciadament hem viscut, cal que comencem a treballar ja per una escola pública de qualitat i proximitat al barri de Sant Andreu que doni cabuda a tots els nostres fills.

Als molts seguidors d'aquest blog us esperem al nou per donar suport a les accions que tirarem endavant (recollida de signatures, concentracions,....) i de les quals us anirem informant. Crec que és una acció de solidaritat cap als nous pares que sinó actuem es veuran en la nostre mateixa situació l'any vinent.

També us convido a donar un suport actiu a l'Associació de Veïns de Sant Andreu Sud, a la qual, i en senyal d'agraïment al suport altruista que vaig rebre, m'he unit. Si ho desitgeu, ho podeu fer amb el grau d'implicació en el que pugueu participar, simplement fent-vos socis des de la web www.santandreusud.com (la quota és de només 18€/any) o participant activament en la organització de les seves accions.

MOLTES GRÀCIES A TOTS
US ESPEREM AL NOU BLOG

4 comentaris:

  1. GRACIES EN MAJUSCULES.
    Sou realment l'ànima del cor del barri de Sant Andreu.
    Esperem que el proper any, no hi hagin tants petiments.
    FELICITATS EN MAJUSCULES, per aquestes dues families.
    S'ha acabat el patiment. Desgraciadament, segur que el proper any,seràn altres families que viuran engoxades aquest periode de temps incert.
    Els recolçarem, ajudarem i estarem amb ells.
    MIL GRACIES A LA SANDRA, AL ALBERT I AL CARLES. Nosaltres personalment, sempre em parlat amb la Sandra i puntualment amb el Carles, i de devo, que es mereix un monument. ETS UNICA SANDRA, GRACIES.
    Ara mateix posare a favoritos el nou link de la nova plataforma i fare el seguiment per anar-hi a cada concentració o reunió que calgui.
    No ho puc possar més gran ni subrrallar amb negrita pero........GRACIIIIIIEEEEEESS.

    ResponElimina
  2. felicitats a tots que ja estem "colocats" que da tan malament pero per fi tots els petits del 2006 tenen escola, i al barri.

    Anims per els propers anys uqe vindran de durs segur.

    I gracies tot i no haber estat afectada al 100%, peor en els moments d'angoixa va be saber que hi ha qui t'ajuadara a lluitar.

    FORÇA I ENDEVANT

    ResponElimina
  3. Enhorabona, per fi s'ha aconseguit... aquest mal son ha arriabat a la fi!! com diu l'Albert han estat molts mesos de patiment, angoixa i nervis (uns mes que els altres... lògicament) però el que realment importa es que s'ha aconseguit... això demostra un cop més que la lluita i la perseverància per aconseguir objectius no té límits. Felicitats de tot cor!!

    Personalment voldria agraïr atots els que heu lluitat per la feina feta totament altruista i a l'Associació de veins de Sant Andreu Sud especialment a la Sandra, el Carles i l'Albert, sense ells i encara que sigui un tòpic això no hagues estat possible (sempre algu ha d'estirar del "carro") i us animo a que la lluita continua i no val abaixar els braços i solidaritzar-nos amb les families que inscriuran als seus petits al curs 2010 - 2011 que no pareixin el que molts de nosaltre hem patit.

    ResponElimina